Siirry sisältöön

Mitä nyt puuhailen

by : 1.9.2015

Moni lukija on varmasti huomannut, että MarketNozen toiminta on keskeytynyt, enkä siten enää ole kirjoittanut siellä kommentteja talousluvuista ja markkinoiden kehityksestä. Jatkaisin mielelläni päivittäistä kommentointia, jos löydän asiakkaan joka olisi valmis siitä maksamaan. Toistaiseksi kommenttien kirjoittaminen jää vähäisemmäksi.

Edelleen kirjoitan mm. Viisas Raha lehteen, jossa elokuussa kommentoin Kreikka-käänteiden opetusta. Äidinkielelläni kirjoitan myös Affärsmagasinet Forumissa, viime numerossa siitä minkälaista yrittämistä Suomi kaipaa; Företagare eller tuk-tuk. Tulen tietysti myös edelleen kirjoittamaan blogillani kun jokin erityinen kysymys antaa aihetta.

Muuten jatkan liiketoimintaa samoilla periaatteilla kun toistaiseksi Nordeasta lähtöni jälkeen. Eli tarjoan palveluja ensi sijassa yhteisöille jotka silloin tällöin tarvitsevat ekonomistia, mutta joiden ei ole järkeä palkata omaa täyspäiväistä ekonomistia. Pidän esitelmiä asiakastilaisuuksissa, osallistun sijoitusneuvostojen pohdintoihin, kirjoitan selvityksiä jne. Eli teen suurin piirtein samoja asioita kun pankkiekonomistinakin, mutta nyt aliurakoitsijana usealle eri asiakkaalle.

Asiakaskunta on vähitellen kasvanut mutta edelleen otan ilolla uusia asiakkaita vastaan, etenkin kuin minulta nyt on vapautunut aikaa kun en enää tee työtä MarketNozen puolesta.

MarketNozen tulevaisuudesta en voi tässä vaiheessa mitään kertoa. Yrityksen johto yrittää edelleen löytää keinoja saada yhtiötä nousuun, ja osakkaana toivon tietysti onnea yrityksille.

From → Yms

2 kommenttia
  1. Moi,

    Millaista hinnoittelupolitiikkaa sovellat? Olen hallituksessa yhdessä firmassa, jolla on aika suuri riippuvuus kokoonpanevasta vientiteollisuudesta ja aina välillä debatoimme talousnäkymistä – ajattelen lähinnä vierailen tähden roolia hallituksen kokouksessa (1-2 h presu plus keskustelu). Näkökulma siis valmistavan suomalaisen vientiteollisuuden näkökulma.

    -Mansu

  2. Kiitos kysymyksestä,

    Mielelläni hoidan tällaisia toimeksiantoja. Minulla on muutama asiakas jonka luona käyn neljä kertaa vuodessa pitämässä esityksen, jotka maksavat 2000 euroa vuodessa (+alv). Tarkka veloitus riippuu mm siitä kuinka paljon asiakas haluaa, että esitys on räätälöity hänen liiketoimintaa ajatellen.

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: