Siirry sisältöön

Jäitä hattuun, euroteollisuuden lasku kesähälinää

by : 12.9.2013

Paljon huomiota on kiinnitetty tänään siihen, että euroalueen teollisuustuotanto laski reippaasti 1,5 prosenttia heinäkuussa. Kuukausiluvut kuitenkin heiluvat herkästi etenkin kesän aikana, jolloin lomien ajoitukset voivat vääristää lukuja merkitsevästi. Eli kannattaisi laittaa jäitä hattuun ja odottaa elo-syyskuun lukuja ennen kun tekee mitään johtopäätöksiä siitä, että euroalueen teollisuus olisi putoamassa uudelleen taantumaan alkuvuoden lupaavan
pienen nousun jälkeen.

From → Euroalue

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: