Siirry sisältöön

Euroalueen deflaatiopelot hälvenevät

by : 28.2.2014

Alustavat helmikuun inflaatioluvut kertovat inflaation pysyneen vakaana helmikuussa. Pohjainflaatio (josta on puhdistettu ruoan, energian, alkoholin ja tupakan vaikutus) kiihtyi jo toisen kuukauden peräkkäin. Pohjainflaatio heijastaa paremmin talouskehityksestä tulevia inflaatiopaineita, kun puhdistetaan pois tilapäisten tuotantohäiriöiden heiluttamat ruoka ja energia. Lukemat vahvistavat, että paranevan talouskehityksen myötä paineet inflaation hidastumiseen ovat hellittämässä. Toiveet EKP:n uusista tukitoimista siten entisestään himmenevät.

EURCPIGDP

From → Euroalue

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: