Siirry sisältöön

MarketNozen sijoittajasivustot avattu

by : 11.6.2014

Tänään avattiin yleisölle MarketNozen sijoittajasivusto. Marketnoze.com -verkkopalvelusta löytyy kattavat tiedot osakesijoituspäätösten tueksi yhdenmukaisesti, reaaliaikaisesti ja veloituksetta.

Ajankohtaista talouskehitystä ja sijoitusmarkkinoita koskettavat kirjoitukseni siirtyvät MarketNozen sivustolle. Blogissa tulen ensi sijassa julkaisemaan tekstejä jotka eivät näitä asioita käsittele, kuten esimerkiksi henkilökohtaisia talouspoliittisia kannanottoja ja enemmän filosofisia pohdintoja.

Aion blogissa valikoidusti viestittää kirjoituksistani MarketNoze-sivustolla ja siten tiedottaa niistä niille jotka seuraavat tätä blogia sähköpostin kautta. En aio kuitenkaan rutiininomaisista talouslukukommenteista MarketNoze sivustolla hälyttää.

Ne jotka seuraavat minun blogia Twitterin kautta tulevat edelleen saaman viestiä kaikista minun kirjoituksista, riippumatta siitä kummalla sivulla niitä julkaistaan.

Lopuksi pyyntö. Jos teidän mielestä idea sivustosta joka levittää amattitasoista, ajankohtaista sijoittajatietoa suomalaisista pörssiyhtiöistä kaikille ilmaiseksi on hyvä, jakakaa linkkiä sivustolle eteenpäin. Mitä enemmän lukijoita sivustolla on, sitä todennäköisempää on, että pystymme houkuttelemaan resursseja ylläpitämään ja kehittämään sivustoa.

 

 

From → Yms

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: