Siirry sisältöön

Liikaa synkistelty riippuvuudesta suuryrityksistä

by : 29.6.2014

Perjantaina julkaistiin Arvopaperin verkkosivuilla pohdiskeluni Suomen riippuvuudesta suuryrityksistä Suomessa synkistellään liikaa. Toki suuryrityksillä on merkittävä rooli. On kuitenkin huomionarvoista, että kaksi kolmasosa Suomen viennistä tulee muista kun kymmenestä suurimmasta vientiyrityksistä. Veikkaisin, että aika harva pystyy miettimättä heti nimeämään edes kymmenen merkittävää suomalaista vientiyritystä.

On siten syytä kiinnittää huomiota muihinkin yrityksiin kuin kärkikymmenyksiin. Tästä sopiva aasinsilta MarketNozeen, jonka sivuilta löytyy pohdiskelusta havainnollistavilla kuvilla varustettu versio Suomalainen yritteliäisyys synkistelyä vankempi.

Tarkoituksena on, että tästedes kirjoitan joka viikko Arvopaperiin jutun. Jutut julkaistaan myös MarketNozen sivuilla.

 

From → Yms

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: