Siirry sisältöön

Puhun Emun tulevaisuudesta tiistaina

by : 3.12.2015

Pidän lyhyen puheenvuoron ensi viikon tiistaina eduskunnan kansalaisinfossa keskustelutilaisuudessa EMU:n tulevaisuus: Markkinakuria vai moraalikatoa? jossa toivottavasti hivenen kansantajuisemmin avaan ajatuksiani lausunnossani suurelle valiokunnalle: Illuusio yhteisvaluutasta ilman yhteisvastuuta

From → Euroalue, Suomi

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: