Siirry sisältöön

Miksi luotonanto supistuu kiihtyvää vauhtia

by : 27.9.2013

Eilen kiinnitin huomiota pankkien kiihtyvää vauhtia supistuvaan luottokantaan, Yksi syy tähän on ilman muuta kiristyvä sääntely, joka rajoittaa pankkien luotonantokykyä ja nostaa niiden kustannuksia. Nordean korkoanalyytikko Suvi Kosonen on kirjoittanut hyvän päivityksen pankkien haasteista perustuen viranomaisten julkaisemiin arvioihin.

Wanted – 1000 miljardia euroa | Nordea Markets Research.

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: