Siirry sisältöön

Esittelyssä lomasijainen

by : 12.2.2014

Rogerin viettäessä talvilomaa pääsette tutustumaan ajatuksiini ja kirjoitelmiini tämän blogin kautta.

Niin kuin Roger jo alla mainitsikin, työskentelin viitisen vuotta ekonomistina Rogerin kollegana Nordeassa, jolloin päämielenkiintoni oli kehittyvissä talouksissa. Kokemusta tuli erityisesti Baltian ja Venäjän talouksista, mutta mukaan mahtui myös mm. Kiinaa, Intiaa, Turkkia ja Unkaria – ja tietenkin runsaasti pohdintaa Suomen ja euroalueen ympärillä.

Otin uuden askeleen urallani viime syksynä, kun siirryin taloustieteen jatko-opiskelijaksi. On ollut mielenkiintoista sukeltaa akateemiseen maailmaan muutaman työelämässä vietetyn vuoden jälkeen – eteen on tullut niin uusia oivalluksia kuin uusia kysymyksiäkin.

Seuraavat kaksi viikkoa vietänkin nyt vuoroin luennoilla, vuoroin blogin parissa. En aio yrittää matkia Rogerin tyyliä tai sisältöä, vaan puhua itseäni kiinnostavista ilmiöistä ja asioista omalla äänelläni. Palautetta saa mielellään antaa ja kysymyksiä esittää – en pysty seuraamaan keskustelua täysipäiväisesti, mutta pyrin vastaamaan kunhan opinnoiltani ehdin!

Toivottavasti tämä on rikastuttava kokemus myös teille lukijoille!

From → Yms

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: