Siirry sisältöön

Lähden Aasiaan pariksi viikoksi

by : 12.2.2014

Olen seuraavat pari viikkoa matkoilla Singaporessa ja Malesiassa. Matkan aikana tuskin ehdin kirjoittaa tai kommentoida tässä blogissa. Minulla on pari melkein valmista kirjoitusta, jota ehkä ehdin viimeistellä julkaistavaksi matkani aikana.

Tulette kuitenkin löytämään blogista matkani aikana joka tapauksessa uutta luettavaa. Olen sopinut entisen kollegani Annika Lindbladin kanssa, että hän kirjoittaa blogiin matkani aikana.

Annika oli Nordeassa etenkin kehittyviä markkinoita seuraava ekonomisti. Hän on ollut vastuussa mm. Baltian maiden ja Venäjän seurannasta. Hänellä on kuitenkin varsin laaja yleistietämys maailmantalouden ja Suomen talouden kehityksestä. Jonkun aikaa hän oli vastuussa Nordea Marketsin aamukommentista.

Olen siten luottavainen siihen, että blogin lukijat saavat poissa ollessani päteviä ja monipuolisia kommentteja maailman menosta.

From → Yms

2 kommenttia
  1. Käyhän Singaporessa eläintarhassa, varaa aamiainen orankien kanssa, et kadu. Kuala Lumpurissa jos pistäydyt, niin Batu-luolat ovat must. Ja kiitokset kirjoittamisestasi!

  2. Kiitos vinkistä. Aikomus on itse asiassa katsoa orankeja Borneossa.

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: