Siirry sisältöön

Teollisuuden tilauksista vain pientä toivoa

by : 10.4.2014

Tilastokeskus raportoi, että teollisuuden tilaukset nousivat helmikuussa 6,9 prosenttia edellisvuodesta. Nousu oli ensimmäinen puoleentoista vuoteen. Kovin selkeä merkki teollisuuden kääntymisestä nousuun tämä ei ole. Tilaukset heiluvat rajusti kuukaudesta toiseen. Viime kuukausien tilausten kehitys ennakoi yhä teollisuustuotannon kasvun pysyvän pakkasen puolella.

Suomen teollisuuden tilaukset ja teollisuustuotanto

From → Suomi

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: