Siirry sisältöön

Linkkejä viikonlopuksi

by : 13.6.2014

Olen tänään selittänyt että Suomen talous näyttää siirtyneen taantumasta nollakasvuun. Huhtikuun kasvulukemien valossa näyttää siltä, että ne ennustajat jotka ovat kääntyneet ennustamaan Suomen talouden taantuvan tänäkin vuonna, ovat ylireagoineet ensimmäisen neljänneksen heikkouteen.

Kerron myös, että epäilyt EKP:n toimien vaikutuksesta ovat ylimitoitettuja. Itse asiassa EKP:n toimilla on jo ollut selkeitä vaikutuksia ennen viime viikon kokousta, kun markkinat etukäteen ovat diskontanneet toimia.

Eilen kirjoitin myös siitä rohkaisevasta havainnosta, että viime kuukausina Espanjan teollisuus on kasvanut ripeämmin kuin Saksan.

 

From → Euroalue, Suomi

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: