Siirry sisältöön

Rohkaisevia ostopäälliköiden indeksejä

by : 24.7.2014

Kiinan ja Euroalueen tänään julkaistut ostopäälliköiden indeksit antavat rohkaisevan kuvan kasvun kiihtymisestä pienestä hidastumisesta alkuvuonna. Euroalueella erityisesti periferiamaiden toipuminen on rohkaisevaa.

Periferia vetää eurotalouden nousua | Marketnoze

Kiinan elvytys näyttää purevan | Marketnoze

 

From → Aasia, Euroalue

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: