Siirry sisältöön

Mihin maailmantalous on menossa?

by : 28.7.2014

Viikon Arvopaperiblogini käy kiteytetysti läpi talouden suhdannenäkymät maailman neljällä suurimmalla talousalueella: Euromaat, USA, Kiina ja Japani.  Teksti löytyy myös MarketNozen sivuilta: Mihin maailmantalous on menossa?

oecdleadind

 

From → Aasia, Euroalue, USA

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: