Siirry sisältöön

Onko opposition varjobudjeteissa järkeä?

by : 24.11.2014

Aihetta käsitellään ensi keskiviikkona 3.12 klo 17 Ekonomiska samfundetin järjestämässä seminaarissa Skuggbudgeten – Analytisk genomgång och paneldiskussion. Varjobudjetteja analysoi ETLA:n Vesa Vihriälä ja Palkansaajien tutkimuslaitoksen Seija Ilmakunnas. Keskustan ja Perussuomalaisten eduskuntaryhmien puheenjohtajat osallistuvat keskusteluun, jota käydään molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tilaisuus on kaikille avoin. Paikka on Hanken, Arkadiankatu 22.

 

 

From → Suomi

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: