Siirry sisältöön

Iltatilaisuus Venäjästä ja taloudesta

by : 25.2.2015

Puhun tiistaina 17.3.2015 Nooa Säästöpankin sijoittajaillassa aiheeesta Miten Venäjän tilanne ja EKP:n toimet vaikuttavat Suomen ja Euroalueen talouteen? Samassa tilaisuudessa puhuu VTL, projektipäällikkö Jussi Seppälä Milttonista  omien haastattelujensa perusteela aiheesta Venäjän tilanne ja Suomen elinkeinoelämä: Mahdollisuuksia epävarmuudessa. 

Omasta puheenvuorostani olen jäävi sanomaan, mutta Jussi Seppälällä on Venäjästä paljon kiinnostavaa sanottavaa hiukan tavanomaisesta poikkeavasta perspektiivista.

Tilaisuus alkaa klo 17 ja puheenvuorojen jälkeen  ilta jatkuu cocktail-buffén parissa.

Nooa mielellään näkee muitakin kun vanhoja asiakkaita paikalla. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti joten ilmoittauduthan pian, viimeistään 9.3.2015 osoitteeseen nooa.asiakastilaisuus@saastopankki.fi tai puh. 040 840 3841/Suvi Ekman.

From → Yms

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: