Siirry sisältöön

Ensi viikolla: Sijoitus Invest

by : 5.11.2014

Olen ensi torstaina 13.11 klo 11 puhumassa Sijoitus-Invest tapahtumassa Wanhassa Satamassa aiheesta Ovatko osakemarkkinat yliarvostettuja? Olen loppupäivän MarketNozen ständillä, jos kiinnostaa tulla keskustelemaan lisää tästä tai muista aiheista.

Yhdessä MarketNozen toimitusjohtajan Mika Häyryn kanssa puhumme kello 13 aiheesta Mitä tunnusluvut kertovat, ja mitä tunnuslukuja kannattaa kuunnella? MarketNozella on tietoisku myös keskiviikkona kello 12 aiheesta Näin löydän itselleni parhaat osakesijoitukset.

Tapahtumaan voit tutustua tarkemmin tästä. Kävijöille on tapahtumaan vapaa sisäänpääsy mutta osallistujien pitää rekisteröityä.

 

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: