Siirry sisältöön
Tags

Viikon kirjoitukset: Fed, korot, Suomi ja Nokia

by : 20.3.2015

Jälleen vilkas viikko takanapäin, joten en tämän blogin sivuille ole ennättänyt kirjoittaa.

Ajatushautomo Magma julkaisi pohdiskeluni Nokian vaikutuksesta Suomen talouteen, ja mitä se kertoo Suomen talouden näkymistä pamfletissa: Managing the Nokia Shock. Lyhyenä provokatiivisena yhteenvetona: Suomen talous pärjännyt yllättävän hyvin?

Suomen tuleviin kasvunäkymiin liittyen kirjoitimme MarketNozen toimitusjohtajan Mika Häyryn kanssa Suomalaisesta palveluviennistä Kiinaan.

Ennen Fedin kokousta perustelin Miksi Fedin pitäisi vielä olla kärsivällinen ja onneksi Fed näyttää olevan ptkälti samaa mieltä ja vaimensi koronnostopelkoja, Fed on yhä melko kärsivällinen vaikka sitä nimenomaista sanaa ei enää lausunnosta löytynyt.

Viikon Arvopaperi-kolumnissani selitän miksi on Aika myydä korkorahastoja tai ylipäätänsä euroalueen valtionlainoja, päinvastoin kun mitä suomalaiset ainakin rahastoraportin mukaan ovat tehneet.

Omasta puolestani viikon kohokohta oli kuitenkin Katy Perry.

From → Suomi, USA

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: