Siirry sisältöön

Minä ja MustRead

by : 10.10.2017

MustReadin toimitus

Olen, kuten ehkä joku on jo toisista kanavista huomannut, aloittanut työskentelyn tänään avautuneen MustRead verkkojulkaisun toimituksessa. MustReadin tarkoituksena on tuottaa korkealaatuisia suomalaisille päättäjille kohdennettuja kirjoituksia yhteiskunnallisista kysymyksistä.

Suurin osa kirjoituksistani tullaan tästä lähtien julkaisemaan kyseisillä verkkosivuilla, joihin seuraavat pari viikkoa voi tutustua maksutta rekisteröitymällä. Blogissani aktiviteetti jäänee varsin vähäiseksi.  Hanna Säntin ja minun juttu siitä mistä voisi Suomesta löytyä työvoimaa työllisyysasteen nostamiseksi löytyy tästä.

Tulen edelleen jatkamaan toimintaa yrittäjänä. Olen varannut aikaa kaikkien sovittujen toimeksiantojen hoitamiseen. Otan myös entiseen tapaan uusia toimeksiantoja vastaan, jos aikaa vain riittää niiden hoitamiseen.

From → Yms

4 kommenttia
    • Juttu koostuu näköjään lähinnä toimittajan tulkinnoista irralleen otetuista kommenteista muista tiedotusvälineistä. Mitään ”sensuroitua tietoa” juttu ei siis paljasta. Jokainen voi itse käydä MustReadin sivuilla tutustumassa mistä on kysymys.

  1. Mikael Thesleff permalink

    Roger, suurkiitos blogeistasi tähän asti. Niitä on ollut ilo lukea ja kommentoida ja aina on oppinut jotakin uutta. Ymmärrän hyvin että keskityt tästä eteenpäin MustReadiin, toivottavasti et kuitenkaan jätä blogaamista kokonaan. En ole vielä MustReadin tilaaja, mutta harkitsen kyllä asiaa, kunhan muodostuu vähän tarkempi kuva julkaisun sisällöstä. Haluan kuitenkin toivottaa onnea ja menestystä teille jotka olette mukana tässä uudessa projektissa !

    • Kiitos!

      Ainakin seuraavan kuukauden aikana kalenterini on niin täysi, että blogikirjoituksia ei synny, Uusille tilaajille on edelleen kahden viikon ilmainen kokeilujakso MustReadissä.

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: