Siirry sisältöön

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

by : 20.12.2013

Haluan toivottaa iloista loppuvuotta ja kiittää kaikkia lukijoita. Erityinen kiitos jälleen niille, jotka ovat jakaneet juttuja eteenpäin, osallistuneet keskusteluun ja antaneet ideoita aiheista, josta voisin kirjoittaa. En ole valitettavasti ehtinyt kaikkia aiheideoita hyödyntää. Kiinnostavia aiheita on enemmän kuin aikaa kirjoittaa.

Ilokseni olen voinut todeta, että kiinnostusta riippumattoman ekonomistin palveluista näyttää olevan. Vaikka en ole ehtinyt lähteä markkinoimaan palveluksiani muuten kuin tämän blogin ja lehtihaastattelujen kautta maksavia asiakkaita on alkanut kertymään.

Tällä hetkellä olen mukana kahdessa erittäin kiinnostavassa projektissa, josta ensi vuoden alkukuukausina toivottavasti saatte kuulla paljon enemmän.

Ensi vuonna saatte lukea minun kirjoituksia myös ainakin kahdessa painetussa julkaisussa, molemmilla kotimaisilla kielillä. Minun esityksiä voi edelleen kuunnella erilaisten yhtiöiden ja yhteisöjen tilaisuuksissa.  Lisäksi olen sopinut muutaman yhtiön kanssa, että säännöllisesti käyn keskustelemassa talouden ja rahoitusmarkkinoista yhtiöiden johdon kanssa.

Näillä näkymin olen siten kohtuullisen hyvin työllistetty ensi vuonna. Tämä ei tarkoita, etten olisi kiinnostunut uusista hankkeista. Hoidan nyt erilaisia rutiineja, joidenka hoitamiseen ilomielin palkkaisin assistentin, jos asiakaskunta vielä tästä kasvaa.

Aion nyt pitää joulutaukoa. Palataan näissä merkeissä ensi vuonna.

IMG_0061

Kuva: © Roger Wessman

From → Yms

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: