Siirry sisältöön

Kiitos kaikista kommenteista!

by : 3.2.2014

Olen erittäin iloinen kaikista kommenteista mitä olen saanut. Kannustavia kommentteja on tietysti aina mukava saada. Kriittiset kommentit ja kysymykset ovat vähintään yhtä arvokkaita, koska ne antavat vihjeitä siitä missä kirjoituksissani on parantamisen varaa.

Kommenteista olen myös saanut virikkeitä useaan kirjoitukseen.

Yritän ottaa aikaa lukea kaikki kommentit, ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Minulla on kuitenkin muutakin tekemistä, joten en välttämättä vastaa samana päivänä.

Kommentteihin saatte mielellänne liittää linkkejä muihin sivustoihin, jota te uskotte, että voivat blogin lukijoita kiinnostaa.

Älkää kuitenkaan olettako, että minä lukisin linkitettyjä sivustoja. Kirjoituksia verkossa on enemmän kuin minä ehdin lukea. Vastaan yleensä lukematta tekstejä joihin on viitattu.

Voin myös kertoa, että vain murto-osa kävijöistä klikkaa teksteissä olevia hyperlinkkejä. Jos haluatte viestittää jotain blogini lukijoille, kannattaa siten kirjoittaa sanoma kommenttikenttään.

From → Yms

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: