Siirry sisältöön
Tags

, ,

EKP:n ja Fedin haasteista – linkkilista

by : 8.9.2014

Viimeisen viikon aikana olen sattuneesta syystä pohtinut paljon EKP:n ja Fedin haasteita

Kommentoin EKP:n päätöstä tässä: EKP:lta merkittäviä joukkolainaostoja

Vaikka euroalueen taloudessa on paljon parantamisen varaa toiveikkuutta antaa, että merkittävä käänne parempaan on kuitenkin tapahtunut viimeisen vuoden aikana: Euroalueen toipuminen vielä urallaan Q2:lla.

Keskustelin myös EKP:n toimista Yle Vegassa (videonauhoite tässä).

Fedin haasteena taas on pikemmin Onko USA:n taloudella tilaa kasvaa? kun esimerkiksi Ostopäälliköt signaloivat että USA:n kasvu kiihtyy. Elokuun odotettu heikompi työllisyyden kasvu eivät dramaattisesti muuta kuvaa: USA:n työllisyysluvut yhä vankkoja.

 

From → Euroalue, USA

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: