Siirry sisältöön

Tänään Politiikkaradiossa työmarkkinatilanteesta

by : 7.12.2015

Tänään tarkoitus puhua politiikkaradiossa klo 12.30 mm. paikallisen sopimisen tärkeydestä. Keskustelukumppaneina palkansaajien tutkimuslaitoksen johtaja Seija Ilmakunnas sekä Hypoteekkiyhdistyksen pääekonomisti Juhana Brotherus, joten varmasti saadaan asiallinen keskustelu.

From → Suomi

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: