Siirry sisältöön

Työvoiman lasku taantuman seuraus, ei syy

by : 8.10.2013

Juhana Vartiainen tweettaa:

Juhana Vartiainen

On toki perusteltua, että huomiota kiinnitetään työvoiman tarjontaan Suomen talouskasvun pitkän aikavälin rajoitteena. Mutta työvoiman lasku vuodessa 2 prosentilla ei voida kyllä muulla selittää kun taantumalla. Kun työpaikoista on puutetta opiskelua pidennetään jne. Rakenteellinen lasku väestön ikääntyessä ei ole läheskään näin suuri.

From → Suomi

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: