Siirry sisältöön

OECD:n indikaattori: Suhdannehuippu lähestyy

by : 8.4.2014

OECD:n tänään julkistamat ennakoivat indikaattorit signaloivat maailmantalouden suhdannehuipun tältä erää olevan lähellä. Indikaattorin nousu on viime kuukausina hyytynyt, ja helmikuussa nähtiin hiuksenhieno lasku.

Indikaattorin laskutavasta johtuen tässä indikaattorissa ei näy paljoakaan hötkyilyä. On siksi todennäköistä, että lasku jatkuu seuraavina kuukausina. Indikaattorin viime vuoden piristyminen ennakoi talouskasvun vahvistuvan vielä tämän vuoden alkupuoliskolla, mutta sen jälkeen tasaantuvan kohtuullisen mukavaan vauhtiin. oecdgdpleadind

Indikaattoria on painanut alaspäin kehittyvien markkinoiden ja USA:n talouden hiukan synkentyneet näkymät. Euroalueen näkymät ovat sen sijaan edelleen parantuneet. Myös Suomen talouden näkymät ovat parantuneet.

From → Euroalue, Suomi, USA

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: