Siirry sisältöön

Olen tätäkin mieltä

by : 7.3.2015

Kela julkaisema haastattelu Eläkeuudistus tukee talouskasvua onnistui nostamaan esiin näkemyksiä, jota en ole jo moneen otteeseen toistanut. Toimittaja kysyi toisenlaisia kysymyksiä kun mihin olen tottunut vastamaan ja asiat tulee siten esitettyä osittain toisesta näkökulmasta, kun minun omista kirjoituksista. Sitaateissa olevat mielipiteet heijastavat silti kyllä minun aitoja mielipiteitä, vaikka ne eivät ehkä niitä mielipiteitä, joita itse ollen tuntenut vahvaa tarvetta tuoda esiin.

From → Yms

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: