Siirry sisältöön

Syksyn seminaarissa mm. Bengt Holmström

by : 16.10.2015

Olen jälleen ollut mukana järjestämässä syksyn suurta toisella kotimaisella kiellä pidettävää talousseminaria: VÄRLDEN FÖRÄNDRAS, HUR SVARAR FINLAND?. Pääpuhujaksi tänä vuonna olemme saanet, ei vieläkään talouden Nobelia saanutta, Bengt Holmströmiä. Pii-laaksosta näkemystä tuo Mårten Mickos, joka on mm. vetänyt Hewlett-Packardin pilvipalvelua ja ollut MySQL:n toimitusjohtaja. Innolla odotan myös aina tuoreella tavalla asioita pohtiva professori Alf Rehnin puheenvuoroa.

Kaikki tämä + ruokaa ja juomaa tauolla ja tilaisuuden jälkeen vain 90 euron hintaan Hankenilla maanantaina 2.11.  Koko ohjelma tässä. Ennakkoilmoittautuminen tässä.

From → Suomi

One Comment
 1. Juha permalink

  Mielenkiintoinen seminaari ja paneeli. Toivottavasti syntyy uusia ideoita.

  Vanhat keppihevoset saattavat piankin joutua happotestiin. Esimerkiksi Vartiaisen työvoiman tarjonnan lisääminen.

  (Verkkouutiset 13.10.2015: ”Euroopan muuttoliikeverkoston (EMN) julkaisemasta kolmesta ajankohtaisesta raportista käy ilmi, ettei Suomessa ole juurikaan kansallisen tason strategioita, jotka tähtäävät korkeasti koulutettujen osaajien, yrittäjien ja sijoittajien houkutteluun EU:n ulkopuolelta.”
  Suomeen tuntuu tulevan monenlaista moniosaajaa EU:n ulkopuolelta aivan riittävästi ihan ilman kansallisen tason strategioitakin. Vakavammin: Ei Suomi vedä vertoja USAlle siirtolaismagneettina. Eikä Salon Halikon väli ole Silicon Valley.)

  Mutta mielenkiintoisempiakin ideoita on viime aikoina esitetty. Esimerkiksi Soininvaaran pamfletti kaupungistumisen kannustamisesta ja Helsinki-Tampere –kasvukäytävästä.

  Odotellaan. Ainakin Alf Rehnilta sopii aina odottaa jotakin uutta ja odottamatonta.

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: