Siirry sisältöön

Radiokeskustelu Trumpin jälkeisestä maailmasta

by : 18.11.2016

politiikkaradio

Rupattelin Ylen politiikkaradiossa eilen Handelsbankenin Tiina Heleniuksen kanssa Trumpin talouspolitiikasta ja sen vaikutuksista Eurooppaan. Tuli ehkä vilkkaassa keskusteluss, joka rönsyili maahanmuuttajien karkoittamisesta riskistä uudesta Il Duce:sta Italiassa. sanottua muutama asia liian kärjistetysti. Saatiin kuitenkin yhdessä mielestäni maalattua valaisevan ja kattavan kuvan tilanteesta. Keskustelua voi kuunnella netistä tässä:

 

From → Euroalue, USA

Jätä kommentti

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: