Siirry sisältöön

Kiitos lukijoille ensimmäisestä kuukaudesta

by : 5.11.2013

Kuukausi on nyt mennyt siitä kun tämä blogi julkaistiin. Rohkaisevasti on osoittautunut, että ainakin jotain kiinnostusta on olemassa. Blogin sivuja on klikattu keskimäärin yli 200 kertaa päivässä. Ottaen huomioon että kyseessä on asiallinen talousblogi ilman seksiä, väkivaltaa tai edes poliittista kiihottelua olen kohtuullisen tyytyväinen. Etenkin kun markkinointi ensi sijassa on perustunut siihen, että te lukijat olette jakaneet tämän sosiaalisissa medioissa. Kiitos teille tästä!

Hauskaa on ollut seurata lukijoiden maantieteellistä jakaumaa, joka ilmenee alla olevasta kuviosta. En tiedä tosin kuinka hyvin se kuvastaa totuutta. Ainakin aktiivinen seuranta Tanskasta heijastanee, että eräällä Suomessa toimivalla rahoitusalan yksiköllä on datapalvelimet Tanskassa…

Kiitos, teille myös asiallisista kommenteista ja kysymyksistä. Yritän vastata kaikkiin kommentteihin, vaikkakin ne eivät suoraan liittyisikään alkuperäiseen juttuun.  Kaikkiin kysymyksiin en toki osaa tai ehdi vastata. Yksi juttu (Japanilaista velkamatematiikkaa) sai alkunsa toiseen juttuun esitetystä kysymyksestä, jonka vastaaminen vaati enemmän kuin lyhyen kommentin.

Eli jos haluatte vaikuttaa siihen mistä kirjoitan, niin kommentoikaa ja kysykää.

Blogreadership

Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana

From → Yms

4 kommenttia
  1. Lontoo-Janne permalink

    Kiitos, Roger, blogistasi, sitä on mukava seurata vaikka aivan jokaista juttua en kiireiltäni ehdikään lukea. Toivottavasti jaksat pitää kirjoitusinnon yllä, sillä yleistajuiselle taloustieteelle on selvästi kysyntää, ja näkökulmasi on kuitenkin oleellisesti erilainen kuin vaikkapa Akateemisen Talousblogin.

  2. Olisiko mahdollista saada kirjoitukset kokonaisina RSS-syötteeseen? Nyt siellä näkyy vain alkupätkä. Kokonaisina ne olisi kivempi lukea kännykällä, kun ei tarvitse avata erikseen selaimeen.

Korjaa, jos olen väärässä. Kerro, jos olet toista mieltä. Kysy, jos jotain jäi epäselväksi. Lähtökohtaisesti kommentit julkaistaan välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. Kommentit voivat kuitenkin juuttua, jos Wordpress tulkitsee niitä spämmiksi (esimerkiksi kommenttiin sisältyvien linkkien johdosta) jolloin ne tulevat näkyviin manuaalisen hyväksynnän jälkeen.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: